Jammer, geen kerstsessie met de Oranjes…

Er is dit jaar geen kerstfotosessie van het koninklijk gezin, volgens Vorsten. Reistijd, jetlag en timing spelen vermoed...

Lees ook

Er is dit jaar geen kerstfotosessie van het koninklijk gezin, volgens Vorsten. Reistijd, jetlag en timing spelen vermoedelijk allemaal een rol. Dus laten we hopen dat Zijne Majesteit zijn hand over het koninklijke hart strijkt en vanaf het zuidelijk halfrond nog een gezellig familiekiekje op Facebook zet. 

Om het jaar worden de feestdagen in Argentinië gevierd, met de familie van koningin Máxima. Normaal gesproken poseren koning Willem-Alexander, koningin Máxima en Amalia, Alexia en Ariane daar dan voor de Nederlandse en Argentijnse pers, zoals hier in 2014, in Villa Angustura. Doel van deze fotosessie is om verder met rust gelaten te worden zodat het gezin met de familie Zorreguieta echt vakantie kan vieren.

De Oranjes kunnen echter pas na de laatste schooldag van de prinsessen, op vrijdag 23 december, op vakantie, zodat ze pas op 24 december aankomen. Kerst is dan in Argentinië al helemaal losgebarsten, zodat er geen gelegenheid is voor nog een fotomoment. Het verklaart waarop er een paar weken geleden nieuwe foto’s van de prinsessen werden vrijgegeven, vermoedelijk was dat een preventief goedmakertje. Traditiegetrouw worden de kerstdagen van de Zorreguieta’s niet thuis in Buenos Aires gevierd, maar in Bariloche, een vakantiegebied waar Máxima’s broer Martin woont en werkt.

Lees ook: 

Openingsbeeld © Robin Utrecht / ANP

Laatste nieuws

Zie ook