5 onmisbare stylingtips voor een glamoureuze kerst

Het aftellen is nu écht begonnen: de kerstmarkten zijn bezocht, de nodige glühwein is gedronken geschonken e...

Het aftellen is nu écht begonnen: de kerstmarkten zijn bezocht, de nodige glühwein is gedronken geschonken en de feestdagen zijn in aantocht. Maar eh… Wat draag jij dit jaar tijdens kerst? We hebben je al de nodige inspiratie gegeven en met deze last minute stylingtips ben je er helemaal klaar voor!

Kant

Je ziet het overal; kanten tops, jurkjes en jasjes. Kant geeft je look een instant upgrade. Het is chic én sexy. Vind je een kanten jurk too much? Kies dan voor een mooi hemd met kanten rand, al dan niet onder een jasje. Kant kan altijd, vooral met kerst.

Indigo

Durf buiten gebaande paden te denken en kies deze kerst eens niet voor zwart. Dat doet de rest van Nederland al. Als je eens iets anders wilt zonder meteen uit de toon te vallen is indigo of donkerblauw een verrassend goede keuze. Wist je dat indigo meer flatteert dan zwart?

Budgettip (voor als het écht moet)

We houden niet van budgetteren tijdens de kerst, maar mocht je er echt niet uitkomen dan kun je altijd nog die jurk van vorig jaar uit de kast trekken. Mix het dan met nieuwe accessoires. Denk aan een paar mooie hangers, een sprankelende ketting of een opvallende broche. Er zijn genoeg winkels waar je voor een leuke prijs helemaal klaar bent voor de kerstborrel. 

Kokerrok

Het staat echt iedereen: de kokerrok maakt je benen langer, geeft rondingen aan vrouwen met én zonder heupen en laat zich bijna met alles combineren. Uiteraard draag je het wel met een mooie stiletto eronder.

Panty 

De panty is misschien wel het meest onderschatte kledingstuk. Zonder goede panty om je benen is al je werk voor niets geweest. Dus vergeet dat glimmende huidkleurige tricot achterin je sokkenla. Een panty van €2 kan dus niet. Investeer daarom in een mooi exemplaar dat wél langer dan eens dragen meegaat.

Lees ook:

Beeld: iStock

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Startpagina

Laatste nieuws