Zóveel levert een iconische jurk van Diana op

Waar prinses Diana ook kwam tijdens haar leven, ze liet altijd een indruk achter. Of het nu met haar warme persoonlijkhe...

Lees ook

Waar prinses Diana ook kwam tijdens haar leven, ze liet altijd een indruk achter. Of het nu met haar warme persoonlijkheid was of met haar spectaculaire outfits: Diana maakte indruk. Niet zo gek dat ze vandaag de dag nog veel wordt besproken. Bovendien levert zo’n iconische outfit van back in the days nog eens flink wat geld op.

Als dé stijlicoon van haar generatie is het niet zo gek dat een jurk gedragen door Lady Di veel geld oplevert. Afgelopen week ging een prachtige paars-fluwelen Bruce Oldfield jurk onder de hamer. Destijds droeg de People’s Princess de robe tijdens een trip naar Portugal met prins Charley en oh boy, de buyers konden niet wachten om met een cheque te wapperen. 

Met de jurk gooide Diana destijds hoge ogen en er werd verwacht dat de jurk flink wat geld zou opleveren. Ondanks dat het niet opbracht wat verwacht werd, was er alsnog iemand die omgerekend zo’n €67.000 wilde neerleggen voor de Bruce Oldfield. Ka-ching!

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Dailymail.co.uk

Laatste nieuws

Zie ook