Bijzonder: Patricia nodigt Adam Curry uit voor haar bruiloft

Is 2016 dan hét jaar voor Patricia Paay? Ze ontmoette haar grote liefde Robbert Hinfelaar (32) en gaf hem in het...

Lees ook

Is 2016 dan hét jaar voor Patricia Paay? Ze ontmoette haar grote liefde Robbert Hinfelaar (32) en gaf hem in het diepste geheim haar ja-woord. Met andere woorden: de diva heeft het geluk in de liefde weer gevonden. Maar ook de relatie met ex Adam Curry lijkt goed te gaan. Zo goed, dat Patries hem uitnodigt voor haar bruiloft begin volgend jaar.

Voordat Robbert Hinfelaar überhaupt in beeld was (en de voormalige toyboy Maurice nog in de luiers zat) was Patricia jarenlang gelukkig getrouwd met internetondernemer Adam Curry. Het waren de gouden jaren: hij had een vermogen van 60 à 70 miljoen en daar konden ze samen goed van leven. Waar dan ook ter wereld. Toch liep dat sprookje ten einde en het duurde niet lang voordat Adam eeuwige trouw beloofde aan Micky Hoogendijk. Nu is het echter Patricia die een ring om haar vinger heeft en dat wil ze best delen met de man waarmee ze zoveel meemaakte.

In Party schrijft Patricia dat Adam meer dan welkom is als ze haar bruiloft groots viert. Sterker nog, dochter Christina vliegt binnenkort naar Amerika om haar vader persoonlijk uit te nodigen:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook