Thijs Römer onthult of hij nu wel of niet een relatie heeft

De relatiestatus van de blonde Adonis Thijs Römer houdt de gemoederen flink bezig. Door RTL Boulevard wordt hij gek...

Lees ook

De relatiestatus van de blonde Adonis Thijs Römer houdt de gemoederen flink bezig. Door RTL Boulevard wordt hij gekoppeld aan balletdanseres Igone de Jongh, maar blijkbaar weten zij meer dan Thijs zelf.

Nadat het huwelijk met Katja Schuurman stukliep was zij alweer snel aan de man, maar leek Thijs zich rustiger te houden. Hij heeft sindsdien nooit openlijk een relatie met iemand gehad en lijkt tot op heden geen trouwplannen te hebben zoals Katja wel heeft. Toch zou Thijs niet stilzitten als het aan Boulevard ligt, maar aan AD heeft Thijs weten dat hij helemaal geen relatie met de knappe danseres Igone heeft, zoals in de media wordt beweerd.

Met de woorden ‘was het maar zo’n feest’ ontkent de acteur dat hij zijn hart heeft verloren aan Igone. Toen zij afgelopen weekend werd benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw vanwege haar impeccable dansprestatie was Thijs aanwezig. Bronnen beweren dat er ‘zeker iets speelt’ tussen de twee. Daar is volgens Thijs dus helemaal niets van waar en daarmee lijkt hij zich bij dezen weer op de vrijgezellenmarkt te bevinden.

Maken de vrijgezelle dames van Nederland toch nog kans…

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook