Eerste foto van prins Harry en Meghan samen!

Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, is momenteel in Londen. Ze is rond Kensington Palace gespot bij het boodscha...

Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, is momenteel in Londen. Ze is rond Kensington Palace gespot bij het boodschappen doen en kocht met prins Harry een kerstboom. Als dat geen commitment is, weten wij het ook niet meer.

Wat nog ontbrak, was de eerste foto van de royal tortels samen. Hierbij een applausje voor onze collega’s van The Sun, die het setje samen wist vast te leggen. Deze foto is van gisteren, maandag kocht het stel hun kerstboom bij Pines & Needles in Battersea Park. Het betreft hier een Nordman à 61 euro, wat wij een vorstelijk bedrag vinden, maar goed: Har wil natuurlijk indruk maken op Meghan. De verkoper gooide er ook nog een gratis tak mistletoe tegenaan, vanwege de romantiek. “Ik zei: wil je die erbij hebben?” aldus Ollie Wilkinson (22) in de Daily Mail. “Meghan zei:’Ja graag.’ Harry kneep toen in een van de bessen en zei: ‘Ik vind dit raar spul’, maar zij zei: ‘Oh nee, ik vind het leuk.’ Daarna liep hij weg met de boom over zijn schouder en hield haar hand vast, zij droeg de mistletoe.” Geeft een leuk inkijkje in hun relatie, nietwaar? En dan nu – drumroll, please – de eerste foto van HarHan!  

 

Lees ook:

Laatste nieuws