Prinses Estelle kiest hoogstpersoonlijk de kerstboom uit

Kijk, als je van goeden huize komt (en blauw bloed hebt) dan neem je kerst serieus en kies je niet een treurige boom uit...

Lees ook

Kijk, als je van goeden huize komt (en blauw bloed hebt) dan neem je kerst serieus en kies je niet een treurige boom uit. Deze keer is het aan prinses Estelle van Zweden om uiterst kieskeurig de boom uit te zoeken die bij kroonprinses Victoria en haar familie thuis wordt opgezet. Althans, als het aan haar zou liggen.

We schreven eerder al dat alleen het beste goed genoeg is voor de kleine prinses. De kleuter is gek op rokjes, strikken en dansen – Estelle krijgt balletles van een beroemde ballerina – en dat ze nu al een uitermate goede smaak ontwikkelt lijkt geen geheim. Tja, je moet toch goed voorbereid zijn op je rol later. Daarom kun je het ook prima aan de kleine meid overlaten om vrolijk een kerstboom uit te zoeken en zo geschiedde.

Of de kerstboom daadwerkelijk mee naar huis gaat is dan weer niet bekend. Estelle was samen met kroonprinses Victoria bij de Zweedse Universiteit van Landbouwwetenschappen.

Moeder Victoria lijkt het karakter van haar dochter maar wat te waarderen:

Lees ook:

Beeld: Kungahuset.se Bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook