Verdrietig nieuws: Growing Pains-acteur Alan Thicke plots overleden

De headlines verkondigen verdrietig nieuws op deze woensdagochtend... Het is bekend geworden dat Growing Pains-acteur Al...

Lees ook

De headlines verkondigen verdrietig nieuws op deze woensdagochtend… Het is bekend geworden dat Growing Pains-acteur Alan Thicke dinsdag is overleden. De Canadese acteur is slechts 69 jaar geworden.

Ooit leerden we Alan allemaal kennen als Dr. Jason Seaver in de razendpopulaire televisieserie Growing Pains. Van 1985 tot 1992 was dit dé comedyserie waar iedereen naar keek. Oh, the good old days… Nadat hij zijn personage gedag zei en de serie ten einde kwam vervulde hij gastrollen in onder andere Married… With Children en How I Met Your Mother. Privé trouwde Alan twee keer (waaronder met de prachtige Miss World Gina Tolleson) en kreeg hij drie kinderen, waar zanger Robin Thicke er één van is. Laatstgenoemde spreekt na het overlijden vol lof over zijn vader in de media. Hij noemt hem de beste man die hij ooit heeft ontmoet en iemand die altijd een heer was.

Met veel successen en een filmcv waar je U tegen zegt heeft Alan een grote indruk achtergelaten op de wereld. Of zoals zijn agent zegt: “De wereld heeft een geweldig talent verloren.” Verdere details over de doodsoorzaak werden niet gedeeld, maar als we de Los Angeles Times mogen geloven is een hartaanval de voormalig acteur fataal geworden op 69-jarige leeftijd. 

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: CNN.com

Laatste nieuws

Zie ook