Zien! Sylvie heeft een nieuwe coupe

Herkende je Sylvie de afgelopen jaren aan haar lange lokken, nu heeft ze het roer omgegooid. Sinds een korte tijd parade...

Herkende je Sylvie de afgelopen jaren aan haar lange lokken, nu heeft ze het roer omgegooid. Sinds een korte tijd paradeert ze rond met een kortere look – en het staat haar fantastisch. Maar nu ze een bezoek heeft gebracht aan haar vriend/visagist/hairstylist Leco van Zadelhoff heeft ze zich wéér een nieuwe coupe laten aanmeten.

Net voor de feestdagen heeft Sylvie besloten om opnieuw een schaar in haar prachtige haren te laten zetten en eerlijk is eerlijk: deze vrouw staat alles. Bij Leco is Syl zoals gewoonlijk in goede handen en daarmee hebben ze het samen voor elkaar gekregen om haar een goede coupe aan te meten. Het haar gaat korter, de highlights blonder en de lokken steiler. 

Op Instagram laat Sylvie met een selfie (en immer grote glimlach) weten dat ze hartstikke blij is met haar nieuwe highlights. Leco plaatst op zijn beurt ook een selfie van de twee met de woorden ‘love it!’.

Looking good, Sylvie! 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws