Exclusief: Estavana over haar kinderwens en trouwplannen met Rafael

Dat de relatie van Rafael van der Vaart en Estavana Polman serieus is, mag duidelijk zijn. De voetballer verhuisde...

Dat de relatie van Rafael van der Vaart en Estavana Polman serieus is, mag duidelijk zijn. De voetballer verhuisde voor de liefde naar het ijskoude Denemarken, waar de twee sinds kort samenwonen. Beau Monde zocht de tortelduifjes op in hun prachtige appartement, waar de handbalster openhartig sprak over hun toekomstplannen. 

In de roddelbladen werd al gesproken over een liefdesbaby. Nu het spotieve koppel samenwoont, gonzen de geruchten over een volgende grote stap. Team Beau Monde besloot ernaar te vragen tijdens het bezoek aan het rustige Esbjerg. Rafael en Estavana hebben geen plannen om elkaar op korte termijn de eeuwige trouw te beloven. “Ze zegt toch nee,” zegt Rafael. “Op dit moment staat het niet op de planning,” vervolgt de blondine later. 

Kinderen, daar zijn ze een stuk enthousiaster over. Toch zijn er nog geen concrete plannen. “Het leven laat zich niet plannen, dat is de belangrijkste les die ik heb geleerd. Hoe ik de toekomst zie? Hopelijk word ik eens verkozen tot beste handbalster ter wereld, open ik na mijn carrière een eigen sportschool, woon ik dichter bij m’n familie en heb ik een paar kinderen. Dus ja, ik ben meer sportvrouw dan glamourpoes, hoor,” aldus Estavana.

Het volledige interview met Estavana is te lezen in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel of te bestellen via deze link

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws