Prinses Josephine (4) pakt haar momentje

Vermoedelijk waren de bloemen voor kroonprinses Mary van Denemarken bedoeld. Maar haar dochter prinses Josephine bedacht...

Lees ook

Vermoedelijk waren de bloemen voor kroonprinses Mary van Denemarken bedoeld. Maar haar dochter prinses Josephine bedacht zich geen moment, nam ze aan en poseerde ermee als een professionele royal.

Het Deense kroonprinselijke gezin is al helemaal in kerststemming. Met zes man sterk bezochten ze een kerstconcert van de jeugdafdeling van het Koninklijke Deense Conservatorium. Voor aanvang was er even een korte officiële ontvangst. Josephine vond blijkbaar dat haar grote zus Isabelle de laatste tijd vaak genoeg de show had gestolen en besloot harde actie te ondernemen. Eigenwijs nam ze het boeketje voor haar moeder aan en ging erbij staan alsof oma Margrethe wel met pensioen kan. Broer Vincent vond het aanzienlijk minder boeiend, zo te zien. 

Vlammende kroon 

In het filmpje zie je hoe kroonprins Frederik en Mary nog een beetje nagrinniken om hun eigenwijze dochter, die niet van plan was haar trofee af te geven. 

Bella Isabella

Opvallend is dat prinses Isabella steeds meer op haar moeder gaat lijken. Ze was altijd het evenbeeld van haar vader, maar als tweenie komen de trekken van moederskant steeds meer naar voren.  

Lees ook: 

Openingsfoto © PPE / Christophersen

Laatste nieuws

Zie ook