Foto’s: Prins Haakon en prinses Mette-Marit zijn nog altijd verliefd

Een sprookjeshuwelijk, het bestaat nog! Kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit hebben elkaar vijftien jaar geleden de...

Lees ook

Een sprookjeshuwelijk, het bestaat nog! Kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit hebben elkaar vijftien jaar geleden de eeuwige trouw beloofd. Er is geen sprake van een sleur, integendeel. Het koninklijke stel is nog altijd smoorverliefd! 

Haakon en Mette-Marit van Noorwegen zijn misschien wel het liefste koninklijke koppel. De twee waren gisteravond aanwezig bij een concert ter ere van de Nobelprijs voor de Vrede en hadden het zichtbaar naar hun zin. De prins en prinses genoten van elkaars gezelschap, de liefde spatte ervan af. Hoewel het niet gebruikelijk is voor royals om hun liefde in het openbaar te tonen, deden Haakon en Mette-Marit dat gewoon wel! 

Maar, het huwelijk begon niet als een sprookje. Het was even slikken toen hij zijn hart verloor aan een alleenstaande moeder die een kind had van een man in de dance-drugs-houseparty-scene. Haakon dreigde zelfs af te zien van de troon voor zijn geliefde. Het koppel heeft moeten vechten om bij elkaar te zijn, en daar plukken ze nu nog steeds de vruchten van. Wat een mooi stel! 

Lees ook: 

Beeld: ANP/EPA

Laatste nieuws

Zie ook