Myrthe Mylius schrijft romantische ode aan kersverse vriend

Het was nog niet zo lang geleden dat Myrthe Mylius in zak en as zat door haar breuk met de vader van haar kind, Tho...

Lees ook

Het was nog niet zo lang geleden dat Myrthe Mylius in zak en as zat door haar breuk met de vader van haar kind, Thomas Berge. De zanger had drie weken later weer een nieuwe vriendin, maar ook Myrthe heeft de liefde weer snel gevonden. Na een zware tijd lacht het geluk haar weer toe! 

De blondine is smoorverliefd op de Duitse polo-speler Sebastian Schneberger, aan wie ze sinds oktober dit jaar wordt gelinkt. Myrthe gaf destijds aan wel verliefd te zijn, maar niet te hard van stapel willen lopen. Het lijkt erop dat de BN’er toch klaar is voor een serieuze relatie, ze schreef een romantische ode aan haar geliefde ter ere van zijn verjaardag. 

“Gefeliciteerd mijn liefde! Nadat ik dacht nooit meer van iemand te houden, kwam jij in mijn leven. Waar sommige deuren dichtgaan, openen er nieuwe deuren. Ik hoop dat we nog veel meer verjaardagen samen kunnen vieren. Jij maakt mij gelukkig en ik geniet iedere minuut van onze avontuurlijke levens!” schrijft ze bij de foto. Op het kiekje is te zien dat Sebastian een ochtendjas draagt met Mr. Mylius. Ook gebruikt Myrthe #youbelongwithme… Het mag duidelijk zijn: Myrthe is weer verliefd! 

Lees ook: 

Beeld: ANP Kippa

Laatste nieuws

Zie ook