Mark van Eeuwen pronkt voor het eerst met zijn nieuwe vriendin

Mark van Eeuwen is deze kerst absoluut niet eenzaam. De knappe acteur is sinds september weer gelukkig in de liefde. Hij...

Lees ook

Mark van Eeuwen is deze kerst absoluut niet eenzaam. De knappe acteur is sinds september weer gelukkig in de liefde. Hij hield de dame in kwestie nog even voor zichzelf, maar is er nu aan toe om haar voor te stellen aan het grote publiek. De acteur heeft zijn vriendin voor het eerst de rode loper op gesleept. 

Het is niet verkeerd om Mark als arm candy te hebben. Zijn nieuwe vriendin mag dan ook in haar handjes knijpen! Mark greep de première van Sing aan om met zijn liefje te pronken. De twee zijn zichtbaar verliefd en maken een beeldschoon setje. De première was ongetwijfeld een happening voor een ongetrainde glamourpoes, maar Mark deed er alles aan om zijn vriendin op haar gemak te stellen. 

Mark was een tijd vrijgezel na de breuk met Lieke van Lexmond. Eerder dit jaar liet hij weten dat hij klaar is om zich te settelen. “Ik ben iemand die het fijn vindt om een thuis te hebben, een plek te delen met iemand van wie ik hou. Ik heb veel gereisd en gedaan, maar zou nu die rust willen vinden bij iemand,’ zei hij destijds. Die persoon heeft hij nu gevonden!

Lees ook:

Beeld: ANP/MMP

Laatste nieuws

Zie ook