Groot nieuws: Xander en Sophie onthullen geslacht van hun baby

In september werd bekend gemaakt dat Xander de Buisonjé en zijn Sophie samen een kindje verwachten. Sophie is wel...

Lees ook

In september werd bekend gemaakt dat Xander de Buisonjé en zijn Sophie samen een kindje verwachten. Sophie is weliswaar niet zwanger, maar middels een draagmoeder is het hen gelukt om samen een tweede kindje te krijgen. Nu is er nog meer goed nieuws, want het geslacht is bekend!

Sommige koppels willen niet weten wat het geslacht van hun baby wordt, anderen wíllen het niet vertellen, maar Xander en Sophie doen er niet moeilijk over. Je moet immers toch weten welke kleur muisjes je in moet slaan en hoe je de kinderkamer gaat inrichten. Vandaag hebben zij medegedeeld aan Shownieuws dat ze in januari een meisje in hun armen mogen sluiten.

Kom maar alvast door met roze jurkjes, tiara’s en de nodige tierelantijntjes, want die had het stel nog niet in huis. Zes jaar geleden werd zoon Dex geboren, dus de speelgoedauto’s moeten straks toch echt plaats gaan maken voor barbies. 

In 2013 kreeg Sophie het verschrikkelijke nieuws te horen dat er een semi-goedaardige tumor in haar buik zat dat verwijderd moest worden. Inmiddels is ze gezond, maar zelf een baby dragen hoorde niet meer tot de opties. Toch wilde de twee graag hun gezin uitbreiden met een kindje dat 100% van hen was en dat lukt het nu via een Amerikaanse draagmoeder. Begin volgend jaar wordt het meisje verwacht. To be continued!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook