Op deze datum trouwt Pippa Middleton

Afgelopen zomer was het zover: Pippa Middleton is officieel goed onder de (financiële) pannen toen haar hedge fund...

Lees ook

Afgelopen zomer was het zover: Pippa Middleton is officieel goed onder de (financiële) pannen toen haar hedge fund beau op één knie ging om haar een joekel van een ring om haar linker ringvinger te schuiven. De twee gaan trouwen! En het schiet al op, want Pippa en haar steenrijke verloofde hebben al een datum geprikt. Op 20 mei is het zover.

Pippa hoeft zich, nadat ze James haar ja-woord heeft gegeven, zich niet meer druk te maken over haar financiële situatie. Niet alleen komt James uit een welgestelde familie, zelf boert hij ook goed. James heeft naam voor zichzelf gemaakt als het hoofd van een hedge fund en dankzij zijn afkomst is Pippa straks nog eens verzekerd van een prachtig landgoed in Schotland.

We schreven het al eerder, Kate mag dan koningin van het Verenigd Koninkrijk worden, maar Pippa heeft het zeker niet slecht getroffen. Niet alleen heeft haar welvarende verloofde een prachtige smaak wat betreft ringen, ze leken al erg serieus toen ze na een paar maanden daten haar spullen naar zijn peperdure huis verhuisden. Nadat het allemaal achter de rug was duurde het niet lang voordat James zich richtte op de volgende stap: een huwelijk.

Pippa laat er geen gras over groeien, dus de voorbereidingen zijn al in volle gang. Naar verluidt brengt Pippa’s vader Michael zijn dochter naar het altaar en hoewel het huwelijk absoluut niet de dag van Kate en William zal overtreffen, verwachten we toch heel wat van de bruiloft… Al is het maar om George als ringdrager te zien en de kleine Charlotte als bloemenmeisje. Nog een paar maanden wachten!

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Telegraaf.nl

Laatste nieuws

Zie ook