Zo schattig heb je Xess Xava nog niet gezien

De Victoria's Secret Angels hebben dan misschien net dé lingerieshow van het jaar erop zitten, ze krijgen nu conc...

De Victoria’s Secret Angels hebben dan misschien net dé lingerieshow van het jaar erop zitten, ze krijgen nu concurrentie uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Yolanthe heeft haar Xess Xava een paar vleugels om gedaan en ja, who knew dat het bij een peuter er zó aandoenlijk uit zou zien?!

Xess Xava schatert het zoals altijd uit in de armen van Yo. Deze keer heeft de kleine man een paar vleugels om zijn armen geschoven gekregen, net zoals zijn moeder draagt. We weten immers hoe dól de actrice/presentatrice op matching outfits is! Met vleugels die niet misstaan bij de Victoria’s Secret show schitteren de twee op Instagram. As you do.

Het is inmiddels toch alweer een week geleden dat ze een video van haar oogappel heeft gedeeld en eerlijk is eerlijk: het is weer tijd voor een weekly update. Dit beeld is misschien het leukste filmpje tot nu, want hoewel Yolanthe echt nét op ‘delen’ heeft gedrukt, staan er al de nodige hartjes bij de video. Eén ding is zeker… Yo’s volgers zijn gek op de peuter!

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws