Tip: de goede kerstmarkten die je op de agenda moet zetten

De decembermaand is de ideale gelegenheid om te genieten met een glühwein in je linkerhand en je portemonnee i...

Lees ook

De decembermaand is de ideale gelegenheid om te genieten met een glühwein in je linkerhand en je portemonnee in de rechterhand. Kerstmarkten bezoeken it is! Maar je wil natuurlijk niet naar zomaar een kerstmarkt. Daarom selecteert Beau Monde de markten die je wél op je agenda wil zetten.

Prachtige lichtjes, heerlijke wijn en de nodige cadeaus bij elkaar shoppen… Op een kerstmarkt kun je je geluk niet op. Hieronder vind je de kerstmarkten die dit jaar een bezoekje waard zijn.

1. Kerstmarkt Haarlem

Waar: de binnenstad
Datum: 10 en 11 december

De kerstmarkt in Haarlem behoort met honderden kramen tot één van de grootste markten in Nederland en je kunt er dit weekend al heen. Verwacht het ultieme kerstgevoel in de complete binnenstad. Een betere manier om in de kerstsfeer te komen is er niet, toch?

2. Sissy-Boy kerstmarkt Amsterdam

Waar: het Amstelveld
Datum: 10 december

Eén van de gezelligste kerstmarkten die Nederland rijk is, is die van Sissy-Boy op het Amstelveld. Shop de eigen collectie (for less) en doe alvast de laatste kerstinkopen onder het genot van warme chocolademelk… Het is ieder jaar weer een aanrader!

3. Royal Christmas Fair Den Haag

Waar: het Lange Voorhout
Datum: 15 tot en met 23 december

Ervaar Den Haag als winterwonderland tijdens de Royal Christmas Fair. Op zo’n prachtige historische plaats wíl je wel een markt bezoeken. Kijk naar muzikale optredens, geniet van de flammkuchen en laat de pinpas wapperen bij de stands.

4. Kerstmarkt Maastricht

Waar: het Vrijthof
Datum: tot en met 1 januari

Ieder jaar reist kerstliefhebbend Nederland af naar het zuiden des lands om de kerstmarkt op het Vrijthof te bezoeken. Dit jaar is de markt vernieuwd zonder de nostalgische uitstraling te verliezen. En als je dan toch in Maastricht bent kun je meteen de leuke exclusieve boetiekjes bezoeken die de stad rijk is!

Lees ook:

Beeld: Dexter Reijsmeijer

Laatste nieuws

Zie ook