Sylvie Meis vertelt openhartig over haar kinderwens

Praten over haar lingeriecollectie? Dat doet Sylvie graag. En over een nieuw televisieprogramma? Geen probleem. Maa...

Praten over haar lingeriecollectie? Dat doet Sylvie graag. En over een nieuw televisieprogramma? Geen probleem. Maar toch zijn er twee dingen die Sylvie graag voor zichzelf houdt: haar liefdesleven en zoon Damián worden nimmer door haar besproken. Tot nu, want ze vertelt geheel tegen haar eigen regels in over haar kinderwens.

Het hoge woord is eruit: Sylvie zou graag meer kinderen willen als het haar gegund is, zo schreven we eerder deze week. Normaal is dit niet een onderwerp dat La Meis zou aankaarten voor de camera’s van media, but she did. Om terug te komen op de uitspraak dat ze graag meer kinderen zou krijgen zegt ze nu het volgende: “Ja, dat was voor mij ook een heel bijzonder moment dat ik dat zomaar zei. Toen de verslaggever aan mij vroeg wat mijn allergrootste wens was, heb ik spontaan gezegd wat er in mijn hart speelde.”

De wens mag er zijn, zwanger worden is niet vanzelfsprekend op dit moment. Sylvie slikt nog altijd medicijnen nadat ze borstkanker overwon. Die medicijnen staan nu in de weg om zwanger te worden, maar over een paar jaar is de kans er mogelijk wel… Bekijk hier het interview:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws