Zoet: zoontje Kim Kötter zet zijn eerste stapjes

Het is nog niet eens zo lang geleden dat Kim Kötter naar de verloskamer werd gebracht met haar liefde Jaap Reesema...

Lees ook

Het is nog niet eens zo lang geleden dat Kim Kötter naar de verloskamer werd gebracht met haar liefde Jaap Reesema aan haar zijde. In mei beviel ze van hun zoon Muck en geloof het of niet: de kleine man is dus ruim een half jaar oud en heeft al zijn eerste stapjes gezet. Ongelofelijk!

Het lukt Muckepuk nog niet om zichzelf omhoog te houden, maar met wat hulp van papa Jaap heeft hij toch echt al zijn eerste loopje gemaakt. Uiteraard moest dit zoete moment vastgelegd worden voor de 16.000 volgers die Muck al op Instagram telt, dus de camera liep meteen toen de baby op zijn benen stond. En ach, is het niet lief om te zien hoe de kleine man zijn best doet om de eerste stappen te zetten?

Bekijk hier het filmpje:

Muck is er dus al vroeg bij met zijn eerste stapjes, maar hij is dan ook een bijzondere baby. Samen met zijn moeder vliegt de kleine al de wereld over en daarnaast kan hij Brandon, zoon van Bobbi Eden, en André Hazes jr. al tot zijn vriendjes rekenen. Hij verkeert dus al in goed gezelschap! Dat belooft nog wat voor de toekomst.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook