Queen Elizabeth lastiggevallen door dronken man

Als je Queen Elizabeth heet en je wil ergens rustig lunchen, dan wijk je uit naar een luxe 5-sterren hotel ergens in &ea...

Lees ook

Als je Queen Elizabeth heet en je wil ergens rustig lunchen, dan wijk je uit naar een luxe 5-sterren hotel ergens in één van de chique omgevingen van Londen. Maar dat ze zelfs daar niet rustig haar sandwich naar kon nuttigen, bleek wel weer.

De Queen was neergestreken bij één van haar favoriete luxury hotspots in town: Goring Hotel. Lekker dichtbij huis – want slechts tien minuten van Buckingham Palace gelegen – en een plek waar zelfs haar moeder al kwam. Die traditie houdt ze graag in stand, maar een rustige lunch werd het niet.

Een dronken man is het gelukt om het hotel binnen te komen en zelfs de lunchroom te betreden waar de Queen aanwezig was. Een absolute no-no, dus het was de taak van de beveiliging om de man in de kraag te grijpen. Gelukkig voor hen en hun baan lukte dat voordat de man oog in oog stond met de koningin en leek het uiteindelijk met een sisser af te lopen.

Maar het is niet het eerste incident rondom de Queen. Dit jaar werd ze ontzettend vaak getrakteerd op ongewenst bezoek. Kijk maar:

Lees ook:

Beeld: 

Laatste nieuws

Zie ook