Kelly van der Veer gooit het roer compleet om

Ooit werd ze bekend door haar deelname aan het programma Big Brother, inmiddels vult ze haar dagen op een andere manier....

Lees ook

Ooit werd ze bekend door haar deelname aan het programma Big Brother, inmiddels vult ze haar dagen op een andere manier. Toch is het voor Kelly van der Veer tijd om het roer om te gooien. Ze wil nu haar baan als prostituee opgeven om een heel andere richting in te slaan.

Nu Kelly 36 jaar is heeft ze gevonden wat bij haar past: ze wordt spiritueel consulent. Op Facebook laat ze aan haar volgers weten dat ze al jaren op zoek is naar een job die bij haar past en dat ze het eindelijk gevonden heeft. “Ik heb heel veel zin om mensen te helpen. Dat geeft mij voldoening, ik word daar gelukkig van”, laat ze weten.

Eerder dit jaar werd nog bekend dat Kelly werkte in een bordeel in Den Haag, maar dat leek toch niet haar roeping in het leven te zijn. Daarom start ze in maart met haar opleiding tot spiritueel consulent. Het lijkt nu allemaal op z’n plek te vallen: vanaf jongs af aan is ze aangetrokken tot spiritualiteit, maar nu pas heeft ze een manier gevonden om daarvan haar werk te maken. “Ik heb weer een doel in mijn leven. Ik heb nog een lange weg te gaan en veel te leren, maar ik heb er erg veel zin in!”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook