Groot nieuws voor Sylvie Meis

Het lijkt goed te gaan met Sylvie Meis! Gisteravond heeft ze tijdens haar kerstfeestje van Meis Enterprise bekend gemaak...

Lees ook

Het lijkt goed te gaan met Sylvie Meis! Gisteravond heeft ze tijdens haar kerstfeestje van Meis Enterprise bekend gemaakt wat de volgende stap is in haar drukke leven: ze brengt haar eigen lingerielijn uit onder de naam Sylvie Flirty Lingerie.

Dat verklaart meteen wat mogelijk de reden is dat de succesvolle samenwerking tussen Hunkemöller en Sylvie Meis beëindigd is. Sylvie, ambitieus dat ze is, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze zich wilde focussen op haar bedrijf Meis Enterprise en zelf lingerie ontwerpen lijkt een logische volgende stap.

Over haar samenwerking met Hunkemöller zei ze destijds: “Na lang beraad dacht ik: of ik stop, of ik ga het zelf doen. Ik ben Hunkemöller dankbaar en heb daar veel geleerd, zoals poseren in lingerie.” De keuze heeft ze in ieder geval gemaakt, ze gaat het inderdaad zelf doen. Maar wat kunnen we verwachten? Wie weet lichtte Sylvie’s outfit voor het feestje een tipje van de sluier op. In dat geval kunnen we volgend jaar in de winkels een sexy, mysterieuze en een tikkeltje pikante collectie verwachten. To be continued.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: AD.nl

Laatste nieuws

Zie ook