En het nieuwe prinsje van Nassau heet…

Luxemburg kreeg er vorige week een nieuw prinsje bij waarvan de naam inmiddels bekend is. Prins Felix en prinses Claire...

Lees ook

Luxemburg kreeg er vorige week een nieuw prinsje bij waarvan de naam inmiddels bekend is. Prins Felix en prinses Claire noemen hun tweede kind Liam Henri Hartmut van Nassau.

Misschien dat de trotse ouders fan zijn van de tv-serie ‘The Royals’ waarin een prins Liam zit? Het is in ieder geval een ongebruikelijke en originele naam. De voornaam hebben ze zelf bedacht, Henri en Hartmut is eerbetoon aan de beide opa’s, respectievelijk groothertog Henri van Luxemburg en ondernemer Hartmut Lademacher. De eerste foto’s zijn genomen door groothertogin Maria-Teresa van Luxemburg, die een béétje heeft gerommeld met de belichting, maar we gaan ervan uit dat het puur door de ontroering kwam. Prinses Amalia (2) lijkt in ieder geval dolgelukkig met haar kersverse broertje. Prins Liam zelf sliep vastberaden door zijn eerste mediamomentje heen. Geniet even mee van de eerste schattige foto’s. 

© 2016 Cour grand-ducale / Groothertogin Maria-Teresa
© 2016 Cour grand-ducale / Groothertogin Maria-Teresa

Lees ook: 

Openingsbeeld © 2016 Cour Grand-ducale / Groothertogin Maria-Teresa

Laatste nieuws

Zie ook