Sylvie Meis doet onthulling die zelfs haar assistente verbaast

Sylvie Meis staat erom bekend zakelijk en privé strikt gescheiden te houden. De presentatrice staat altijd in de...

Lees ook

Sylvie Meis staat erom bekend zakelijk en privé strikt gescheiden te houden. De presentatrice staat altijd in de spotlights, maar beantwoordt tijdens interviews liever geen persoonlijke vragen. Toch liet ze haar principe voor een keer varen en deelde ze haar allergrootste wens voor de toekomst. 

Sylvie was afgelopen weekend aanwezig bij een Duits benefietgala voor kinderen in nood. Langs de rode loper beantwoordde de blondine vragen die – natuurlijk – met kinderen te maken hebben. Zo vertelde Sylvie liefdevol over haar zoontje Damian, maar sprak ook een diepe wens uit. Die onthulling kwam zo onverwacht, dat zelfs haar assisente versteld stond.

De Duitse reporter die langs de rode loper stond stelde haar een laatste vraag: wat hoop je voor de toekomst? De presentatrice sprak haar allergrootste wens uit – geheel tegen de verwachting in. “Meer kinderen,” zei Sylvie. Haar assistente zag dit ook niet aankomen. “Zo, daar hebben jullie een nieuwtje te pakken!” riep ze uit. Misschien een mooi toekomstplan voor Sylvie en haar vriend Charbel? 

Lees ook:

Beeld: ANP Kippa

Laatste nieuws

Zie ook