Verdrietig nieuws voor Roxeanne Hazes

Het is een verdrietige tijd voor Roxeanne Hazes... Nadat er roddels over Roxeanne en haar relatie werden verspreid in de...

Lees ook

Het is een verdrietige tijd voor Roxeanne Hazes… Nadat er roddels over Roxeanne en haar relatie werden verspreid in de media heeft haar management aan Shownieuws bevestigd dat de relatie over is.

De bladen kregen geen genoeg van roddels rondom de relatie van Roxeanne en de acht jaar oudere Nick. Het zou niet zo goed gaan tussen de twee en er werd zelfs gefluisterd dat Rox het wel heel gezellig zou hebben met iemand anders. Sterker nog, Party beweert dat ze inmiddels de liefde weer heeft gevonden bij diezelfde persoon van haar platenlabel Top Notch. De geruchtenmachine draait overuren, maar zo lang er niets bevestigd is, kunnen we het niet voor waar aannemen.

Wat wél bevestigd is, is dat Rox en Nick inderdaad hun relatie hebben beëindigd. Met de woorden ‘Ik kan bevestigen dat Rox en Nick uit elkaar zijn’ laat het management van de zangeres weten dat de twee een punt achter hun relatie van 5,5 jaar hebben gezet. En over het innige moment met een collega? “Ze zijn collega’s en hebben het gezellig samen.”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook