Je kunt nu een privé-eiland huren voor 6 miljoen

Kan jij niet kiezen wie je mee zou nemen naar een onbewoond eiland? Dan is dat nu gelukkig niet meer nodig. Als jij zes...

Lees ook

Kan jij niet kiezen wie je mee zou nemen naar een onbewoond eiland? Dan is dat nu gelukkig niet meer nodig. Als jij zes miljoen op zak hebt kan je namelijk meer dan honderd van je beste vrienden meenemen naar je heuse eigen eiland op de Malediven.

Het luxe resort W Maldives lanceerde namelijk kort geleden haar eerste ‘Extreme Island Takeover’-pakket. Hierbij krijgen gasten de kans om het complete eiland (en dus resort) af te huren. Het paradijsje telt maar liefst 78 villa’s met eigen zonnedek en zwembad. Alle gasten krijgen onder andere gratis eten en drinken, spa-opties en ongelimiteerde mogelijkheid voor watersporten. Ook is er een ondergrondse nachtclub op het eiland getiteld 15BELOW, waar je met al je vrienden kunt feesten.

Voordat je je koffers gaat pakken moeten we je helaas wel weer teleurstellen. Een week vertoeven op het pareltje in de zee kost namelijk zo’n 6 miljoen. De goedkopere optie is een vierdaags tripje voor ‘slechts’ 3,8 miljoen. Niet goedkoop, dus. Maarre, dan krijg je wel dit:

© W Maldives
© W Maldives
© W Maldives
© W Maldives
© W Maldives

Lees ook:

Beeld: W Maldives Via: Marieclaire.nl

Laatste nieuws

Zie ook