Goed nieuws voor herstellende Oscar Aerts

Eind september barstte het los op de Instagrampagina van Oscar Aerts. Veel fans vroegen zich toen af wat er in hemelsnaa...

Lees ook

Eind september barstte het los op de Instagrampagina van Oscar Aerts. Veel fans vroegen zich toen af wat er in hemelsnaam met zijn gezicht aan de hand was. Oscars gezicht was namelijk een stuk dikker dan normaal, maar dit kwam zeker niet door ongezond eten.

Het bleek veel erger te zijn dan dat. Er werden meerdere onderzoeken bij de acteur gedaan, waardoor uiteindelijk bekend werd wat de reden van zijn, hoe hij het zelf benoemde, ‘dikke kop’ nu was. “Na een periode van onderzoeken is bij mij het syndroom van Cushing vastgesteld. Het is een hormoonaandoening, die wordt gekenmerkt door een verhoogd gehalte aan bijnierschorshormoon (cortisol) in het bloed”, liet hij begin november via Instagram weten.

Oscar heeft twee weken geleden een ingrijpende operatie aan zijn hoofd gehad. “Het waren pittige dagen, maar ik ben nu herstellende en het gaat elke dag een stukje beter!” Het is te hopen dat de acteur dan ook snel weer opknapt, zodat hij weer optimaal van zijn gezinnetje kan genieten.

Lees ook:

Beeld: ANP Via: Grazia.nl

Laatste nieuws

Zie ook