Heftige kritiek om ’te blote’ Máxima

Waar gepraat zou moeten worden over de prachtige jurk die koningin Máxima droeg tijdens het staatsbanket (of het...

Waar gepraat zou moeten worden over de prachtige jurk die koningin Máxima droeg tijdens het staatsbanket (of het heerlijke eten), wordt er nu gesproken over een ’te blote’ koningin. De jurk van de hand van Jan Taminiau viel bij onze oosterburen absoluut niet in de smaak. Sterker nog, ze vinden dat onze koningin veel te bloot gekleed ging.

Als koningin van Nederland houdt de wereld Máxima en haar kleding (faux pas) maar al te goed in de gaten. Gedraagt ze zich zoals het heurt? Kleedt ze zich modieus, netjes, royalwaardig en ja, ook nog een beetje hip? De druk is hoog en we herinneren ons nog maar al te goed hoe ze in april onder vuur lag door een jas die door sommigen werd omschreven als een ‘hakenkruismantel’. Nu is het weer zover: de jurk die Máxima droeg bij het staatsbanket met het Belgische koningspaar valt niet in de smaak bij de Duitsers.

Met de harde woorden ‘met dit decolleté let niemand meer op haar jurk’ wordt de modekeuze van de koningin afgekraakt. De bordeauxrode jurk viel bij hen duidelijk niet in de smaak… Oordeel hier zelf:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws