‘Barbie Samantha laat vagina corrigeren’

Onlangs haalde Samantha van der Plas, ook wel bekend als Barbie, het nieuws omdat ze haar borsten had laten doen, wat ni...

Onlangs haalde Samantha van der Plas, ook wel bekend als Barbie, het nieuws omdat ze haar borsten had laten doen, wat niet goed in de smaak viel bij sommige fans. Daar trekt ze zich echter niet veel van aan en liet dat duidelijk weten in een statement. Via Facebook laat ze nu weten dat ze klaar is voor de volgende ingreep en daar is ze net zoals bij haar borstoperatie erg eerlijk over.

Er is geen BN’er die zo open is over ingrepen als Barbie Samantha. Gisteren liet de realityster via Facebook weten dat ze een ’typisch vrouwendingetje laat doen’. Na twee kinderen is de boel losser geworden en mag het wat strakker, aldus Samantha. En met de boel bedoelt ze haar vagina. Ze vertelt dat ze dit helemaal niet gek vindt en dat ze heeft gehoord dat dit soort ingrepen in het Midden-Oosten heel normaal zijn. Voor fans die interesse hebben laat ze meteen weten waar ze haar vagina laat corrigeren en plugt ze de kliniek waar ook haar borsten zijn gedaan. De kliniek zelf legt vervolgens op video precies uit wat Samantha te wachten staat.

Lees hier Barbie’s Facebookpost: 

In deze video wordt de behandeling verder besproken:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws