Eindelijk! Je kunt vanaf nu offline Netflix kijken

De seriegoden hebben de gebeden gehoord... Netflix heeft bekend gemaakt dat je met de nieuwe app update eindelijk de kan...

Lees ook

De seriegoden hebben de gebeden gehoord… Netflix heeft bekend gemaakt dat je met de nieuwe app update eindelijk de kans hebt om series en films te downloaden en die te bekijken zonder internet. Ein-de-lijk!

Een lange trein- of vliegreis wordt ineens een stuk aangenamer. Zeg maar dag tegen het niet-werkende ‘WiFi in de trein’, vanaf nu kijk je moeiteloos je favoriete serie of film zonder dat je daar überhaupt internet voor nodig hebt.

Met de nieuwe app voor iOS en Android is het voor Netflix gebruikers vanaf nu mogelijk om series en films onderweg te kijken. Het enige wat je hoeft te doen is een aflevering (of twee) downloaden als je WiFi hebt en je bent voor de rest van de dag good to go. Is dat niet fijn nieuws? Mocht je het Metro krantje uithebben kun je dus nog altijd overstappen op Netflix!

Vergeet dus niet om je Netflix app op je telefoon bij te werken om van deze update gebruik te kunnen maken. Nog op zoek naar een serie om te kijken? Zie hier wat de populairste Netflix series zijn.

Lees ook:

Beeld: iStock Bron: AD.nl

Laatste nieuws

Zie ook