Zien: Máxima en Mathilde nemen de trein

Je zou bijna denken dat royals net echte mensen zijn. Met de nadruk op nét. Nu zuiderburen koning Filip en koning...

Je zou bijna denken dat royals net echte mensen zijn. Met de nadruk op nét. Nu zuiderburen koning Filip en koningin Mathilde op bezoek zijn blijft Mathilde voornamelijk in het gezelschap van Máxima. Samen reisden de twee vanmorgen per trein, je leest het goed, af naar Utrecht Centraal. Uiteraard betraden ze de trein toen de rode loper was uitgerold.

Tja, het blijven royals hè? Een ritje per koninklijke trein is niet hetzelfde als de loper niet klaarligt. Máxima en Mathilde zagen er vanmorgen in ieder geval uit alsof ze volledig waren voorbereid op de loper, want wat zagen de vrouwen er prachtig uit! Zoals altijd zien de koninginnen eruit om door een ringetje te halen om vervolgens net zoals veel andere Nederlanders het traject Amsterdam CS – Utrecht CS af te reizen.

Eenmaal in Utrecht leerden de vorstinnen over de vernieuwingen van het spoorknooppunt van Nederland. Eén van de hoogtepunten is het bezoek aan de – jawel – fietsenstalling. De stalling wordt de grootste van de wereld en dat is absoluut een kijkje waard. 

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Show.nl

Laatste nieuws