Vrouwen die skinny jeans dragen zijn gelukkiger en zelfverzekerd

Skinny jeans: you love them or you hate them. Ja, de spijkerbroek zit strak, maar staat ook enorm vrouwelijk! Dat is nie...

Lees ook

Skinny jeans: you love them or you hate them. Ja, de spijkerbroek zit strak, maar staat ook enorm vrouwelijk! Dat is niet het enige voordeel van skinny jeans. Onderzoek wijst uit dat vrouwen die vaak skinny jeans dragen, gelukkiger zijn. Steek die maar in je (broek)zak!

Volgens onderzoek van Qualtrics zegt jouw denim-keuze meer over je dan je denkt. Een enquête wijst uit dat skinny jeans-dragers een stuk hoger scoren op het gebied van geluk. Fans van skinny jeans hebben 9% meer kans om hun leven het hoogste gelukscijfer te geven in vergelijking met fans van andere spijkerbroek-modellen. 

Skinny jeans-dragers zijn ook zelfverzekerder. Dit heeft er waarschijnlijk te maken met het feit dat ze tevreden zijn met hun lichaam, aangezien ze een strakke broek dragen die veel van het lichaam laat zien. Onderzoekers hebben ook ontdekt dat mensen die in de stad wonen vaker skinny jeans dragen. 

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron

Laatste nieuws

Zie ook