Anouk schittert met vriend en kinderen in práchtige videoclip

Anouk is een echt familiemens. De zangeres is het liefst áltijd bij haar kinderen en vriend Dominique. Anouk heef...

Lees ook

Anouk is een echt familiemens. De zangeres is het liefst áltijd bij haar kinderen en vriend Dominique. Anouk heeft besloten om de belangrijkste mensen in haar leven een hoofdrol te geven in haar nieuwe videoclip van ‘I Just Met a Man’. Het resultaat: een ontroerende, práchtige video.

Dit moet wel de mooiste videoclip van Anouk zijn. De zangeres is namelijk te zien met haar kinderen Benjahmin Kingsley (14), Elijah Jeremiah (12), Phoenix Ray (11), Jesiah Dox (6), Sion Jethro (2) en de dit jaar geboren Jelizah Rose. Dominique verschijnt ook in de gloednieuwe videoclip. “Ik raad zowel het nummer als de video van harte aan. Bijrollen voor de liefdes van mijn leven”, schrijft Anouk bij de aankondiging van de clip.

Het dolgelukkige gezin is te zien met een witte achtergrond. Eerst zien we Anouk met haar vriend, vervolgens komen alle kinderen voorbij. Zowel Dominque als haar zoontjes spelen basketbal. De videoclip is nog maar net uit, maar krijgt al lovende reacties. Leuk detail: de sweater die Anouk draagt is ontworpen door haar kinderen. 

Toch is het een opvallende keuze dat Anouk haar kinderen een rol geeft in een video. Eerder verwijderde de blondine alle foto’s van haar kinderen van Instagram wegens racistische opmerkingen. “Ik wil mijn kinderen beschermen”, verklaarde ze toen. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook