Zien: prins Pavlos de Pantoffelheld!

Kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland durven we gerust een stijlicoon te noemen. De voormalige Manhattanite ziet er...

Lees ook

Kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland durven we gerust een stijlicoon te noemen. De voormalige Manhattanite ziet er altijd uit als om door een ringetje te halen.

Dat haar goede smaak wordt gewaardeerd, blijkt wel uit het feit dat haar ontwerpen – ze heeft een succesvolle kinderkledingcollectie – gretig aftrek vinden bij het kroost van collega-royals. Vooral kroonprinses Victoria en prinses Madeleine van Zweden mogen hun dochters graag een Marie-Chantal aantrekken. Nu zou je denken dat ze dan ook garderobe van haar man kroonprins Pavlos wel een beetje zou cureren, maar nee hoor: hij is tragically hip met paarse sokken in pantoffels. Het getuigt echt van zelfvertrouwen om zo ↓ op de foto te gaan.

The most special man #thankful #luckiestgirl

Een foto die is geplaatst door Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) op

 

Kids naar school

First day of school! #backtoschool

Een foto die is geplaatst door Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) op

 

Dus, wat deed Marie-Chantal de afgelopen maanden nog meer op fashion gebied? Ze wuifde in beeldige couture haar twee jongste zonen Odysseus (12) en Aristides  (8) uit op de eerste schooldag. Je ziet dat ze echt verrukt zijn van het idee én van de afscheidszoenen van hun moedertje. 

Flower Power 

Marie-Chantal maakte daarnaast bedenkelijke style statements met haar dochter Maria-Olympia. 

Dom bontje

 

En droeg een dooie vos om haar nek, #no

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook