Dit is de straf die Dave Roelvink krijgt opgelegd

De zaak loopt inmiddels twee jaar, maar er lijkt nu eindelijk een einde aan te komen: na het maken en verspreiden van se...

Lees ook

De zaak loopt inmiddels twee jaar, maar er lijkt nu eindelijk een einde aan te komen: na het maken en verspreiden van seksfilmpjes met Melissa Pach en diefstal uit de villa is er nu een uitspraak gedaan. Dave Roelvink kreeg ook een straf opgelegd.

Dave heeft destijds met vrienden bij Melissa thuis hebben gefeest en tijdens dat feestje heeft hij seks met haar gehad. Daarvan zijn filmpjes gemaakt én verspreid. Alsof dat niet vernederend genoeg was om te vertellen aan haar ouders moest ze ook nog eens dealen met het feit dat er verschillende luxeproducten uit de villa waren verdwenen. Dave was één van de verdachten.

De familie van Melissa heeft een zaak aangespannen en vandaag was de uitspraak. Dave wordt veroordeeld voor heling en moet daarom een werkstraf van 150 uur uitvoeren. Het is echter niet bewezen dat hij iets gestolen heeft en op basis daarvan is hij vrijgesproken van diefstal. De vriend van Dave en maker van het seksfilmpje moet een taakstraf van 80 uur uitvoeren en daarnaast is hij €7000 smartengeld verschuldigd aan Melissa. Twee andere vrienden krijgen een werkstraf van 70 uur en daarmee lijkt nu een einde te komen aan de bubbelbadaffaire.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook