Deze prachtige nieuwe foto van André III mag je niet gemist hebben

Waar de gemiddelde BN'er moeder ervoor kiest om niets of nauwelijks beelden van haar kroost te delen, denkt Monique daar...

Lees ook

Waar de gemiddelde BN’er moeder ervoor kiest om niets of nauwelijks beelden van haar kroost te delen, denkt Monique daar heel anders over. De bijzondere kiekjes die ze samen met André Hazes heeft laten maken na de geboorte van André III zijn zo mooi dat dat een deel daarvan al op Instagram is verschenen. En daar is nu weer een nieuwe foto aan toegevoegd!

Het lijkt goed te gaan bij de familie Hazes. Monique heeft laten weten dat het beter met haar gaat en daarnaast delen de kersverse ouders maar al te graag mooie (en minder mooie) kiekjes van hun oogappel. Zo te zien geniet het gezin dus volop van elkaar en dat delen ze maar al te graag met hun volgers. Ze hebben immers mooie foto’s laten maken, waarvan ze de volgende ook graag wilden delen:

Monique plaatste de foto op Instagram met de tekst ‘circle of strength’ en wauw, ziet het koppel er niet verliefd uit? De kleine man is inmiddels een maand oud en Monique (en anders André wel) plaatst bijna iedere dag een foto van hem. Lief!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook