Monique onthult hoe ze zich écht voelt na de bevalling

Het is inmiddels een maand geleden dat André Hazes jr. en Monique ouders zijn geworden van André III. Met...

Lees ook

Het is inmiddels een maand geleden dat André Hazes jr. en Monique ouders zijn geworden van André III. Met hun zoontje lijkt het ondanks de enorm zware bevalling goed te gaan, maar hoe gaat het eigenlijk met Monique? Op Instagram vertelt ze erover.

De eerste dagen mocht niemand het weten, maar inmiddels is wél bekend dat de bevalling van Monique allesbehalve makkelijk was. Sterker nog, stressvol en zenuwslopend zijn misschien passender. Het was zo intens dat zelfs de fotograaf van de kersverse ouders er een blogpost aan wijdde, omdat zij ook graag wilde delen hoe zij de bevalling meemaakte.

Dit ligt nu in het verleden. Hoe gaat er vooral om hoe het gezin zich nú voelt. Monique vertelt er voor het eerst iets over op Instagram en ze heeft goed nieuws. “Langzaamaan kom ik weer lekker in m’n velletje! Tussen de luiers en flesjes door laat ik even mijn wimpertjes doen bij de beste. Zo lijken mijn ogen minder vermoeid nu ik minder slaap dan normaal.”

Het koppel heeft er geen geheim van gemaakt dat Monique na de bevalling ‘uitgeput’ was. Des te beter is het om te horen dat ze weer de oude wordt! De nieuwbakken moeder ziet er ondanks de korte nachten goed uit, toch?

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook