Dit make-up merk is het geheim achter de look van Lieke van Lexmond

Beau Monde sprak met presentatrice/echtgenote/moeder Lieke van Lexmond af om te praten over de luxe dingen in het leven....

Lees ook

Beau Monde sprak met presentatrice/echtgenote/moeder Lieke van Lexmond af om te praten over de luxe dingen in het leven. Want ja, Lieke is ook een luxepoes. In het chique Conservatorium Hotel doet ze een boekje open over de fijne dingen in het leven, zoals haar favoriete make-up merk.

Lieke ziet er namelijk uit om door een ringetje te halen, maar wat is haar geheim? Nu ze al jaren op de televisie is te zien en in ontelbaar veel visagiestoelen heeft gezeten heeft ze inmiddels zo haar favorieten. Wat make-up betreft draagt ze het liefst producten van het merk en de gelijknamige visagist Charlotte Tilbury.

Aan Beau Monde vertelt ze: “Tijdens mijn werk draag ik veel make-up, maar in mijn vrije tijd ga ik graag naturel over straat. Een beetje kleur op mijn lippen en wat mascara en ik ben klaar voor de dag. Ik ben dol op de producten van Charlotte Tilbury: heel lief voor mijn gevoelige huid en met fijn resultaat. Dit is één van mijn favoriete merken.”

Benieuwd naar de skincare favorieten van Lieke en wil je weten waar ze graag fijn dineert? Je leest het in de nieuwste Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook