Zien: prins Harry brengt schildpadden naar zee

De komende week verruilt prins Harry dikke truien voor luchtigere materialen, want hij brengt een bezoek aan het Caribis...

Lees ook

De komende week verruilt prins Harry dikke truien voor luchtigere materialen, want hij brengt een bezoek aan het Caribisch gebied. Na de eerste stop op het eiland Antigua – waar hij in verlegenheid werd gebracht – en is het nu tijd om Nevis te ontdekken. Daar liet hij meteen zien wat voor dierenvriend hij is door schildpadden terug naar de zee te brengen.

Prins Harry steekt graag de handen uit z’n mouwen tijdens het werkbezoek. Want hoewel hij eigenlijk te laat was om de schildpadden uit te zetten in zee hadden de vrijwilligers op het afgelegen Lovers Beach nog een paar schildpadden achtergehouden voordat de prins zou arriveren.

© Getty Images

Het ziet ernaar uit dat Harry zijn taak erg serieus nam. Na het uitzetten van de schildpadden ging hij nog met het team aan de slag om schildpadden te zoeken die nog steeds in hun nest zaten. Op handen en knieën deed Harry enthousiast mee en dat viel in de smaak bij de vrijwilligers. “Harry deed het uitstekend. We hadden niet verwacht dat hij zo goed met ons mee zou graven.”

Beeld: Getty Images Bron: Telegraph.co.uk

Laatste nieuws

Zie ook