Gerucht: ‘Sylvie’s relatie gedoemd te mislukken’

Boze tongen beweren dat er een donkere wolk hangt boven de lange-afstandsrelatie van Sylvie Meis en haar vriend Charbel....

Lees ook

Boze tongen beweren dat er een donkere wolk hangt boven de lange-afstandsrelatie van Sylvie Meis en haar vriend Charbel. Hij brengt zijn dagen door in Dubai en Sylvie woont in Hamburg en dat zou nu een struikelblok zijn. Een ‘insider’ heeft in Weekend een boekje open gedaan over de relatie.

Nu is een zogenaamde insider niet meteen een betrouwbare bro, maar het was blijkbaar genoeg voer om een flink stuk aan Sylvie’s relatie te wijden. Er wordt opgeschreven dat het lastig is voor Sylvie om veel bij Charbel te zijn door de afstand tussen hen. De insider zegt: “Hij reist veel en ze heeft met eerdere vriendjes uit het buitenland gezien dat het toch lastig is om relaties op afstand goed te houden.” Als echte carrièreman is Charbel volgens de insider weinig thuis. 

De grote valkuil wordt vervolgens het missen van dagelijkse intimiteit genoemd. “Als ze een paar vrije dagen heeft, kan ze niet zomaar op het vliegtuig stappen naar Dubai. Damián komt echt op de eerste plaats.” Sylvie zelf heeft niet op de kwestie gereageerd en hoogstwaarschijnlijk is ze dat absoluut niet van plan. Bovendien ziet ze er op de paparazzikiekjes met Charbel er immer stralend uit, dus of het écht zo slecht gaat als in de media beweerd wordt is nog maar de vraag.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook