André en Monique liggen zwaar onder vuur na het plaatsen van deze foto

Tot nu toe kregen André Hazes jr. en zijn Monique veel lieve berichten over hun zoon André III, maar daar...

Lees ook

Tot nu toe kregen André Hazes jr. en zijn Monique veel lieve berichten over hun zoon André III, maar daar lijkt langzaam verandering in te komen. De kersverse ouders liggen onder vuur na het plaatsen van de volgende Instagram foto.

Het lijkt allemaal onschuldig. Monique plaatst een foto van de kleine man en haar hond, waar Beau Monde al over schreef. Daarbij schrijft ze dat hier een grote droom uitkomt: dat de oude rakker van 13 haar zoon zou leren kennen. Monique is dolblij dat ze dit tedere moment met haar hond kan delen, al is niet iedereen daar over te spreken…

Een hondengedrag deskundige heeft zich in AD uitgelaten over de foto. Zij waarschuwt ervoor dat een hond bij een kind onder 12 jaar onvoorspelbaar blijft, ook als een hond lief is. Deze situatie omschrijft ze dan ook als gevaarlijk én onverstandig. Met andere woorden: het is niet verstandig als je als ouder je hond zo met je kind laat liggen. De reacties onder de foto zijn minstens zo verdeeld. De één vindt het een mooi en ontroerend plaatje, de ander vindt het maar vies. Eén ding lijkt zeker: Monique laat haar honden gewoon kennismaken met haar baby:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook