Prins Harry in verlegenheid gebracht door premier van Antigua

Ondanks dat de relatie van prins Harry totaal off limits is tijdens zijn werkbezoek aan de Caraïben besloot de prem...

Lees ook

Ondanks dat de relatie van prins Harry totaal off limits is tijdens zijn werkbezoek aan de Caraïben besloot de premier van Antigua om alvast op de zaken vooruit te lopen. Hij nodigde Harry en zijn vriendin Meghan Markle uit om hun huwelijksreis op het eiland door te brengen.

Iedereen werd verteld dat het not done was om Meghan of überhaupt het liefdesleven van Harry te bespreken met hem tijdens zijn bezoek aan Antigua, maar het was uitgerekend de premier die luchtig iets over zijn relatie liet vallen. En naar het schijnt zou dat Harry aan het blozen maken…

Premier Gaston Browne vertelde de prins tegenover 300 gasten: “Ik geloof dat we binnenkort een nieuwe prinses kunnen verwachten. Ik wil dat je weet dat jullie welkom zijn om de huwelijksreis hier door te brengen.” Het is dus onduidelijk wel deel van ‘praat niet over Harry’s liefdesleven’ Gaston Browne niet begreep, maar het feit dat hij hierover begon viel wellicht niet helemaal in de smaak. Maar ach, willen we allemaal niet weten hoe het ervoor staat tussen die twee?!

Beeld: Getty Images Bron: Hellomagazine.com

Laatste nieuws

Zie ook