Anna Nooshin: ‘Ik wil mijn eerste miljoen binnen anderhalf jaar hebben’

Social influencer Anna Nooshin - je kent haar van RTL Boulevard, Expeditie Robinson en Holland's Next Top Model - doet i...

Lees ook

Social influencer Anna Nooshin – je kent haar van RTL Boulevard, Expeditie Robinson en Holland’s Next Top Model – doet in Beau Monde een boekje open over haar persoonlijkheid en (financiële) ambities. “Ik wil mijn eerste miljoen binnen nu en anderhalf jaar hebben”, vertelt Anna tijdens het interview.

Tijdens het gesprek in het Hoxton hotel in Amsterdam – Anna’s favoriete spot – legt de social influencer slash aanstormend televisiester slash auteur haar ziel bloot aan Beau Monde. Ook als het gaat om haar financiële ambities, die ze ‘heel erg’ heeft. Want ondanks dat het volgens haar heel on-Nederlands is om te zeggen dat ze binnen anderhalf jaar haar eerste miljoen bij elkaar gewerkt wil hebben, is het toch haar ambitie.

© Linda Stulic voor Beau Monde

“Ik wil rond mijn 45ste echt niet meer hoeven nadenken eigenlijk.” En over haar eerste miljoen zegt ze: “Het is maar een getal hè, het is niet zo dat mijn leven dan compleet is, maar ik heb het nodig om verder te kunnen gaan.” Anna wil het geld investeren in panden en haar lifestylemerk dat ze voor de komende jaren op de planning heeft staan. “Het is meer zakelijk, dus niet puur voor de heb. Ik ben al wel goed bezig, ben erg aan het kijken waar ik mijn geld het beste in kan beleggen.”

Lees het complete interview met Anna Nooshin in de nieuwste Beau Monde. Bestel de luxury special hier.

Lees ook:

Beeld: Linda Stulic voor Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook