In DEZE jurk gaat Patricia Paay trouwen

Officieel hebben Patricia Paay en haar man Robert Hinfelaar elkaar al het ja-woord gegeven - daar schreef Beau Monde eer...

Officieel hebben Patricia Paay en haar man Robert Hinfelaar elkaar al het ja-woord gegeven – daar schreef Beau Monde eerder al over – maar bij die kleine ceremonie blijft het niet. Patries heeft al aangekondigd dat er begin volgend jaar een groot feest komt en daar hoort een spectaculaire trouwjurk bij. Want ja: het kersverse getrouwde koppel geeft elkaar nog eens het ja-woord!

Ondanks de geruchten dat dit huwelijk nep zou zijn, bewijst Patricia met haar deelname aan het programma Say Yes To The Dress dat de tortelduifjes hartstikke serieus zijn wat hun huwelijk betreft. In het bijzijn van mensen die dichtbij hen staan gaven ze elkaar op het gemeentehuis het ja-woord, maar La Paay heeft al aangegeven dat het daar niet bij blijft.

Het grote feest komt nog en daarbij zouden Patries en Robert elkaar nogmaals eeuwige trouw beloven in het bijzijn van een grote groep mensen. Een trouwjurk mag dan niet ontbreken, al is dat inmiddels het laatste waar ze zich zorgen om hoeft te maken. Via het televisieprogramma Say Yes To The Dress heeft Patricia namelijk haar droomjurk gevonden en wauw: het sprankelt!

Bekijk hier de jurk:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws