Met deze mannen zou Irene Moors het bed wel willen delen

De droom van Irene Moors is uitgekomen: een eigen talkshow. In haar nieuwe programma 'Naar bed met Irene' duikt de prese...

Lees ook

De droom van Irene Moors is uitgekomen: een eigen talkshow. In haar nieuwe programma ‘Naar bed met Irene’ duikt de presentatrice het bed in met verschillende bekende gasten. Alle reden voor Beau Monde om de BN’er naar haar eigen bedgewoontes te vragen. 

Mensen gaan massaal naar bed in nieuwe show van de doorgewinterde presentatrice. Afgelopen zaterdag was Jan Kooijman aan de beurt. Geen straf om naast deze knappe man te liggen. Maar welke bekende hunk heeft Irene het allerliefst in haar bed? De blondine blijkt meerdere mannen op haar verlanglijstje te hebben staan. 

“Tegen Patrick Dempsey zou ik geen nee zeggen. Ryan Gosling en Justin Timberlake vind ik ontzettend leuk. En Michiel Huisman ziet er erg goed uit”, verklapt de BN’er. Maar ze maakt zich geen illusies. “Natuurlijk ben ik veel te oud voor al deze mannen, dus ze zouden nooit naar me omkijken, maar mochten ze zich een keer vergissen, dan zeg ik: ‘Kom lekker liggen!'”

Het volledige interview met Irene Moors lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel of bestel direct via Tijdschrift.land.

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook