Grote wens van Monique komt uit

De bevalling mocht dan 'een verschrikking' zijn, André III is toch kerngezond ter wereld gekomen. Sindsdien zit k...

Lees ook

De bevalling mocht dan ‘een verschrikking’ zijn, André III is toch kerngezond ter wereld gekomen. Sindsdien zit kersverse mama Monique Westenberg op een roze wolk. Ook doordat Monique’s ‘eerste kind’ haar zoontje nog heeft leren kennen. 

De vriendin van André Hazes jr. kan haar geluk niet op. Haar hond maakt haar zoontje nog mee. Monique heeft een sterke band met haar huisdier, die ze haar kind noemt. De hond is echter op leeftijd en het was kantje boord of de viervoeter de geboorte nog mee zou maken. Gelukkig mocht het zo zijn! 

Monique spreekt haar dankbaarheid via Instagram uit. “Eén van mijn korte termijn wensen was dat mijn meisje van bijna 13 onze zoon zou leren kennen en dat heeft ze maar mooi gered. Zij was jarenlang mijn enige kind, onvoorwaardelijke liefde en nu is daar een nieuw houden van bijgekomen. Het is zo fijn om dit nog met mijn oude meisje te kunnen delen”, schrijft ze bij een ontroerende foto. 

Mooi om te zien dat de twee elkaar niet alleen ontmoet hebben, maar dat de hond zich ook over de kleine kerel ontfermt. Ongetwijfeld een kostbaar moment voor Monique! 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook