Meghan Markle laat voor het eerst van zich horen

Het leven van Meghan Markle staat op zijn kop. Als Hollywoodster is ze wel wat gewend, maar een relatie met een prins is...

Het leven van Meghan Markle staat op zijn kop. Als Hollywoodster is ze wel wat gewend, maar een relatie met een prins is toch andere koek. Nadat haar kersverse vriend Harry de relatie officieel heeft bevestigd, hield Meghan haar lippen stijf op elkaar. Tot nu. 

Niet dat de actrice reageert op alle geruchten, dat is allang door het koninklijk huis in de kiem gesmoord. Maar Meghan is wel altijd actief geweest op Instagram en besloot na tien dagen radiostilte weer wat van zich te laten horen. Ze greep de gelegenheid aan om met een quote reclame te maken voor haar merk The Tig. 

Gisteren plaatste Harry’s liefje een foto van een maaltijd. Meghan schrijft dat ze de laatste draaidag van Suits seizoen 6 gehad heeft. Of de actrice terugkeert in de tv-serie is nog maar de vraag, de kans is groot dat ze haar biezen pakt om naar Engeland te verhuizen. Fijn om te weten dat Meghan niet volledig van de aardbodem is verdwenen! 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws