Royal stijlicoon: Tatiana Santo Domingo

Oké, toegegeven, soms ziet Tatiana Santo Domingo – 33 vandaag, congrats! - eruit alsof ze zich dronken in h...

Lees ook

Oké, toegegeven, soms ziet Tatiana Santo Domingo – 33 vandaag, congrats! – eruit alsof ze zich dronken in het donker heeft aangekleed. Maar toch: saai is het nooit.

Tatiana is de vrouw van Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Hannover en Monaco. Bij alle officiële aangelegenheden van de Grimaldi’s is ze van de partij, waarbij ze altijd trouw blijft aan haar eigen smaak. Die is zo’n beetje het tegenovergestelde van die van haar schoonzusje Beatrice Borromeo, die dol is op de Betere Baljurk. Boho chick Tatiana houdt van etnisch en vintage en durft gerust een gewaagd modelletje of patroon aan te trekken. Hierbij presenteren we de top 5 van Monaco’s Lady Cool.  

1 Het Zonnescherm

© Pascal Le Segretain / Getty Images

Voor de Nationale Feestdag van Monaco droeg Tatiana een opvallende gestreepte zonneluifel jas van Emilia Wickstead én haar gebruikelijke resting bitchface. En was onbetwist de coolste van haar lichting Grimaldi’s. 

2 Ibizababe

Limoengroen, turkoois, oranje en dat allemaal in één jurk, compleet met mega-oorhangers, Tatiana is al sinds ze Andrea leerde kennen trouw aan haar Ibizalook.   

3 Het Bloemetjesgordijn

A rare official appearance. #andreacasiraghi #tatianasantodomingo #pierrecasiraghi #Monaco

Een foto die door miss_nostalgiamc is geplaatst op

Dit is Tatiana ten voeten uit: etnisch tasje, sandalen en een lange jurk. Ze kan erin uitgetekend worden, op het strand, tijdens het yachten, bij het boodschappen doen. En dus ook bij een royal event. Je kunt niet zeggen dat ze niet lekker zichzelf blijft. 

4 Het vachtje

© Pascal Le Segretain / Getty Images

Tatiana heeft een enorme Vegan Vibe, maar ze kan net zo goed een enthousiaste carnivoor zijn. We hebben dan ook werkelijk geen idee of ze hier kunstbont of een collectie tweedehands jasjes in de vorm van vachtjes draait, maar het is hoe dan ook een heerlijk rommeltje. Ze zit op deze foto frontrow tussen socialites en vriendinnen Eugenie Niarchos, Alice Dellal en Bianca Brandolini d’Adda tijdens Paris Fashion Week 2011. Het is overigens niet haar enige (kunst)bontjasje, in Londen werd ze met deze ↓ gefotografeerd.

5 Het Delfts Blauw

© Pascal Le Segretain / Getty Images

Wederom een front row moment, ditmaal in een witblauwe kimono met capuchon van Valentino. Ze droeg hem naar de show van dit label dat eerder ook haar bruidskleding had ontworpen. Bij iemand anders zou het net een jasshort zijn, Tatiana stond het absolutely fabulous.

Meer over Monaco:

Openingsbeeld © Pascal Le Segretain / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook