Charlene van Monaco vindt haar inner prinses

Wauw. Prinses Charlene had een buitengewoon goed weekend, in werkelijk beeldschone outfits en vergezeld van haar schatti...

Lees ook

Wauw. Prinses Charlene had een buitengewoon goed weekend, in werkelijk beeldschone outfits en vergezeld van haar schattige kinderen.

Soms denken we dat het echt gewoon helemaal goed gaat komen in Monaco. De viering van de Nationale Dag was weer zo’n hoop-doet-leven-momentje. Prinses Charlene en prins Albert stonden er zowaar ontspannen bij. Charlene had voor de verandering geen dure beige dweilen aan, maar droeg vorstelijke chic (en spannende leren dijlaarzen!) die wilde hebzucht opwekten. En zowel prinses Gabriella als haar broertje prins Jacques waren op hun best. 

Balkonervaring 

© Palais Princier

Prins Albert en prinses Charlene zijn altijd net even wat meer ontspannen in het bijzijn van hun Mini-Monaco’s.

Petit couture 

© Palais Princier

Prinses Gabriella droeg Armani Junior en zag kans al dat wonderschone roomwit ook daadwerkelijk wit te houden.

Armani Junior

© Palais Princier

En ook peuter Jacques was gekleed door Giorgio. Je bent prinsje of niet, tenslotte

Warmdraaien 

© Palais Princier

Beatrice Borromeo, zelf zwanger van haar eerste, oefende achter de schermen voor het balkonmoment alvast even handjeklap en even wuiven.

Geen korte broek 

© Palais Princier

Voor een bezoekje aan de haven verkleedde Charlene zich in een sportieve mix van leren laarzen en een safari-jasje. Eigenzinnig als ze is doet ze niet mee aan de chique-jongetjes-moeten-een-korte-broek-dragen-regel. Jacques had gewoon lekker een warme broek én een stoer vest aan. 

Salueer-training!

Caption

Prins Jacques legde alweer zijn derde werkbezoek af en bezocht met zijn moeder een fregat van de Nationale Franse marine, Le Guépratte.

Prinselijke inspectie

Caption

Aan de knoppen

Caption

Grande finale 

© Getty Images

Voor het gala koos Charlene voor een witte Akris, waarmee ze helemaal in de nationale kleuren van Monaco was gehuld, zonder dat het een folkloristische verkleedpartij werd. Kudos! 

Meer over Monaco:

© Thierry Orban / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook